Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen weblapra lehet telepíteni a PR Csoport programkódot?

A PR Csoport programkód telepítésének csak 3 követelménye van:

  • #1.) PHP futtatás: A PR Csoport programkód PHP nyelven írt alkalmazás. A futtatásához egy olyan tárhelyre van szükség, ahol lehetséges PHP futtatása.
  • #2.) Keresőbarát webcím: A PR cikkek keresőbarát webcímet használnak. Fontos, hogy a tárhely képes legyen keresőbarát webcímek használatára. Leggyakrabban Apache2 szervert használnak. A mod_rewrite modul az esetek 99%-ában elve bekapcsolt állapotban van. Ha mégse, kapcsolják be.
  • #3.) URL beolvasás lehetőség: A PR Csoport program a cikkek megjelenítéséhez csatlakozik a PR Csoport központi szerveréhez. Ezt a php.ini-ben található allow_url_fopen nevű változó teszi lehetővé. Szinte mindenhol engedélyezve van ez a beállítás. Ha mégse, engedélyezzék.

Idegen nyelvű honlapon használható a PR Csoport?

Nem. Ez egy hazai specialitás. A PR Csoport tagjai csak magyar nyelvű honlapok lehetnek. A PR cikkek szövege is csak magyar nyelven íródhat.

Lesz-e valami változás a honlapomon, ha telepítem a PR Csoportot?

Nem. Nincs semmilyen szemmel látható változás. A PR cikkek különálló aloldalakon jelennek meg. Mint a kapcsolat, rólunk, termékek, stb oldalak. Egyedi webcímen egyedi tartalommal. Ezek a cikkek egy gyűjtőoldalon lesznek elérhetők. Ezt a gyűjtőoldalt is a PR Csoport programkód generálja.

A kezdőlapon csak annyi változás lesz, hogy kötelező elhelyezni egy linket, ami a híreket összegyűjtő oldalra hivatkozik.

Van-e valami eltérés dizájnban a PR cikkek és a weboldalam többi része között?

Nincs. A PR cikkek megjelenítéséhez használt sablon mindig ugyanaz, amit a weboldal is használ. Teljesen úgy jelenik meg a PR cikk, mintha a honlap adminisztrátora egyenként hozta volna létre azokat.

Az esetleges dizájnváltást követik a PR cikkek is. Új dizájn esetén a PR cikkek is az új dizájnba épülnek bele.

Szükség van saját adatbázisra a PR cikkek megjelenítéséhez?

Nem. A PR cikkeket a központi szerver tárolja. A PR Csoport kliens program letölti és HTML kóddá formázza a cikkeket.

Idő = Élet. Ne töltse idejét (életét) új ügyfelek szerzésével. Legyen több ütős honlapja is a Google kereső élmezőnyében. Impulzív reklámszövegekkel maximalizálja az eladások számát. Lazítson és élvezze, ahogy az online vevőszerző folyamat magától termeli a profitot. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János