Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Friss magyarországi lottószámok

Rengetegen ismerjük a többtízéve elérhető nemzedékeken átívelő hazai lottójátékokat. És a friss lottószámokat és a velük járó nyereményeket?

Nálunk megtudhatók az Ötöslottó, a Hatoslottó, és a Skandináv lottó esetében a sorsológömbből legutóbb előkerült nyerő lottószámok, nyeremények és statisztikai érdekességek a megszokott heti sorsolásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Tájékozódhatsz, hogy a szerencseszámaiddal milyen eredményeket sikerült volna elérni a korábbi Ötöslottó, Hatos lottó és Skandináv lottó sorsolásokon, valamint mindhárom lottó esetén a sorsolásokon a kihúzott nyertes számok milyen ritkán fordultak eddig elő a kiválasztott lottó játék történelme alatt a meghatározott év, esetleg a legutóbbi telitalálat óta eltelt időben.
Abban az esetben, ha jelenleg senki nem lett multimilliomos, akkor a megnyerhető nyeremények értékét és halmozódását is megtekintheted.

Ha nem kizárólag csak a lottószámaiddal próbálnál szerencsét, úgy az aktuális lottó játékokhoz kapcsolódó nyeremény akciók, lottó különsorsolások közül is tallózhatsz.

Szeretnél ingyen tippelni? A Skandináv lottó tippjátékunkban fény derül arra, hogy hétről hétre melyek a játékosok által választott leggyakrabban előforduló számok és azok milyen kimenetellel vesznek részt az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy számítógépes számhúzásokon.

Ha lenne gondolatod a lottó húzásokról, a hozzájuk kötődő vélt trükközésről, akkor egy nyitott fórumot használva könnyen megoszthatod másokkal, vagy reagálhatsz a meglévő írásokra.

 

Buborékos boríték akció - tömlőfóliaBuborékos boríték akció - tömlőfólia
Tökéletes virágküldés, gyönyörű virágok szülinapraTökéletes virágküldés, gyönyörű virágok szülinapra