Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Rendkívüli online rádió

Nem mindennapi online rádió célja elsősorban az, hogy a fogyatékos embereket közelebb hozzák a társadalom többi rétegéhez

Webrádió hallgatás: Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem lát. Ettől függetlenül a beszédtechnikája abszolút ugyanolyan, mint egészséges munkatársainak. Fontos feladata a népszerű online rádiónak, hogy lehetőséget biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják megmutatni képességeiket. Az online rádió közösségének lényeges, hogy a társadalom többi rétege jobban megismerje fogyatékos embertársát.

Ebben a korban már nagyon sok helyen található érzékenyítő rendezvény. Cikkek a Lépés Rádió online rádió weboldalon. Amelyet abból a célból hoznak létre alapítványok, hogy az ép társadalom kellően megismerhesse a sérült egyének világát. Ebben társ a nem mindennapi online rádió. Sajnálatosan Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő egyéneket és nemigen tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-02-13 18:39