Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Hatékony webes kommunikáció: a minőségi honlapkészítés receptje

Honlapkészítés után jön a valódi feladat. Az értékesítés sikerének mérése. Hatékony a weboldal, vagy csak viszi az időt?

Elengedhetetlen egy jó weboldal. A weblap először egy erőteljes címsorral felkelti a leendő vevő figyelmét. Merthogy felkeltette a címsor lehetséges vevő érdeklődését, tovább fogja böngészni a weboldal tartalmát. A honlapon lehetőség van instant rendelésre, kapcsolat felvételre e-mailen vagy mobilon keresztül. Az esemény-központú honlapkészítés válik tényleg nyereségessé. Honlapkészítésnél szem előtt kell tartani, hogy a felhasználók mennyi időt szentelnek a tartalom fontosságának megállapítására. Ez irgalmatlanul kevés. Mert negyed mp alatt a lehetséges vevő mérlegeli, hogy a honlapon olvasottak hasznosak-e vagy sem.

Akár kedvteléssel is foglalkozhat, mialatt a weboldal szüntelenül termeli a forgalmat. Ez a honlapkészítés valódi gyümölcse. Ide tartozó kérdéskörben sok szakértő tanulmányt lelhet Verdes János Honlapteszt blogján. A látogatókat erőteljesen motiválni kell rendelésre - a honlapkészítés sohasem ér véget. Ekképpen változik hatékony üzletkötő gépezetté egy honlap. A Honlapteszt honlapkészítés honlapján található több tudásbázis. Egy hatékony webáruház akkor is eladást generál, ha az eladó éppen valami teljesen mással tölti idejét.

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-10-07 20:43