Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Tintapatron utántöltés

Miért olyan drágák a tintapatronok? Hogyan lehet mégis ötöd- vagy akár tizedáron nyomtatni?

Tintapatron utántöltő - A legfontosabb probléma tintapatron feltöltésnél, hogy mindig a nyomtatópatron fúvókasorának újbóli elindítása, a fúvókalégtelenítés. Ha egyszerűen csak nyomtatótintát töltenénk a nyomtatópatronba, de viszont a fúvókasor kapilláris-csövecskéiben még levegő marad, az a tintapatron rövid időn belüli helyrehozhatatlan meghibásodását okozza.

Ma már egyetlen vállalkozó se boldogul nyomtató nélkül, és a háztartások egyre nagyobb hányadában is ott vannak a tintasugaras Canon, HP nyomtatók. Tintapatron cikkek ezen a weboldalon. Ezekben a nyomtatókban márpedig ott vannak azok a patronok, amelyek alig 200-250 oldal kinyomtatása után üresek lesznek. Amikor viszont új tintapatront vásárolnánk, nem ritkán 4500 - 6000 Ft-ot vagy még többet kellene darabjukért fizetnünk. Ráadásul külön a fekete tintapatronért és külön a színes patronért.

A drága tintapatron dilemmájára sokféle megoldás született, a kiürült patronok visszavásárlásától és újrahasznosításától kezdve a távol-keleti tintapatron-gyártók olcsóbb, utángyártott patronjaiig, de ezidáig a leggazdaságosabb megoldást az jelenti, ha mi magunk fel tudjuk tölteni a kiürült patronunkat.

Címkék: tintapatron

Forrás: refillparadise.hu, 2017-01-12 15:52