Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Milyen kedvező hatása van egészséges életünkre nézve a folyamatos zöld tea fogyasztása?

Magas antioxidáns tartalma következtében a zöld tea vásárlása kiemelten ajánlott annak, akinek lényeges egészsége megvédése. A zöld teában megtalálható antioxidánsok megkötik a szabad gyököket. Megőrzi egészségünket a szabad gyökök rettentően ártalmas hatásaitól

Zöld tea - A fölös túlsúly leadásában is fontos feladata van a zöld teának. Kutatások bizonyították, hogy a zöld teában meglevő hatóanyagok jótékonyan befolyásolják a vér koleszterin szintjét. A fölös kilók legyőzésében pótolhatatlan feladata van a zöld tea anyagcserére gyakorolt pozitív hatása. Sűrű sporttal párosítva a zöld tea fogyasztó hatása még észrevehetőbb testsúly csökkenést okoz. Gyorsítja az anyagcserét ami a zsírégetésben tölt be kulcsfontosságú feladatot.

A zöld tea érrendszer védő szerepköre évek óta ismert a gyógyításban. Zöld tea tudásbázis ezen a weboldalon. A zöld teában lévő molekulák segítenek a diétában és az érrendszer védelmében. Segíti a vércukor szabályozását, cukorbetegeknek javasolt a fogyasztása. A teafogyasztók körében az erek tágabbnak bizonyultak, ami kiegyensúlyozottabb véráramlást biztosít.

Sokan tudják, hogy a zöld tea számos antioxidáns molekulát tartalmaz. De miért is létfontosságú egészségünk védelme szempontjából? Az antioxidánsok szervezetünk egyik fontos elemei. Szervezetünk anyagcseréje során nagyon reakcióképes szabad gyökök szabadulnak fel. Az orvostudomány mai állásfoglalása szerint ezek a szabad gyökök főleg a daganatos megbetegedésért, kardiovaszkuláris problémákért és az öregedésért felelősek. A zöld teában található megannyi antioxidáns megköti ezeket a szabad gyököket. A nagy reakcióképességű molekulák megkötésével a zöld tea ivása nagyban kíméli egészségünket.

Címkék: zöld tea

Forrás: tea.hu, 2017-01-20 19:20