Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Autós kihangosító rendelés

Megnyerő autós kihangosítót szerezhet megfizethető árakon. Autós kihangosító beszerzés előtt figyelmesen olvassa el ezt a hírt

Autós kihangosító szett - USB csatlakozón át tölthető a mobil. Egy minőségi autós kihangosító saját mikrofonja kiszűri a zavaró hangokat ezért még akkor is nagyon jó minőségben veszi a hangot ha a kihangosító távolabb van a beszélőtől. A föld legnagyobb webes kereskedőjénél máig 5600 ember küldte el véleményét és 4,5 csillagot ért el a lehetséges ötből. Egy jó autós kihangosítóhoz 3 év garancia is tartozik. Autós kihangosító tippekért kattintson erre a weboldalra. A Flexsmart X2 egy szivargyújtó csatlakozóval bír, amelyhez egy hajlítható cső csatlakozik.

A profi autós kihangosító végén van a fejegység. A fejegységen látható nyomógombokkal fogadhatjuk a bejövő hívást illetve megszakíthatjuk. A számokat válthatjuk előre hátra vagy megállíthatjuk illetve elindíthatjuk. A tökéletes autós kihangosítón található egy tekerhető gomb is ezzel a hangerőt tudjuk beállítani, illetve a frekvenciát tudjuk manuálisan váltani. Az autós kihangosító fejegységen helyet kapott mikrofonon keresztül telefonjainkat kihangosítva is bonyolíthatjuk.

Címkék: autós kihangosító

Forrás: gogroove.hu, 2017-01-25 18:24