Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Részecskeszűrő kiiktatás hátrányai

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a jármű fogyasztása nőtt miközben a teljesítménye jócskán csökkent

Részecskeszűrő - Egy kitűnő részecskeszűrő a káros részecskék kilencven %-át képes csapdába ejteni. A részecskeszűrő szerepköre az, hogy megakadályozza az egészségroncsoló szemcsék szabad távozását. Sokan nem ismerik tudják, hogy a dízel gépjárművek részecskeszűrővel szereltek.

A rossz minőségű részecskeszűrőt javítani vagy kiégetni kell. A Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapján olvasható még több trükk. Előbbi rettentően drága költségű, amíg utóbbi kedvezményes árú ötlet. Használt kocsi megvásárlása előtt sajnos nem ellenőrizhető a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon tengernyi alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható át szerelés nélkül.

Ha a részecskeszűrő check lámpája kigyullad, ne ijedjünk meg. Autókázzunk ki az autópályára és pörgessük fel a sebességet. Részecskeszűrő cikkek a reszecske-szuro.hu weblapján. Ha azonban ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő szakembert. Aki egy új részecskeszűrő díjának töredékéért kiégeti a részecskeszűrőt. Gondolhatunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a személygépjármű fogyasztása megnőtt miközben a teljesítménye igencsak lecsökkent.

Címkék: Részecskeszűrő

 

Virágrendelés Online - a nők szívéhez a kulcsOlcsón megoldás: virágküldés Budapest