Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Pénztárcabarát fűtés: Aquarea T-CAP hőszivattyú

Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúval a fejlett fűtés többé nem kivitelezhetetlen vágyálom. Megannyian azt képzelik, hogy egy hőszivattyú szerzése borzasztóan költséges. Noha egy kis fejszámolással azonnal kiderül, hogy ez mekkora tévedés. Néhány év alatt a régi fűtés miatt jóval többet költünk fölöslegesen, mint amennyibe kerül egy energiatakarékos hőszivattyú. Lenyűgöző módon a Panasonic Aquarea hőszivattyú -15 fokban is megőrzi 100%-os teljesítőképességét. Emiatt sokkal hamarabb kifizetődik a hőszivattyúba befektetett pénz

Hőszivattyú - A kőolaj ára egyfolytában drágább lesz. Ezek az fosszilis energiahordozók hamarosan elfogynak. Aquarea hőszivattyúval függetlenedhetünk a kőolaj ár robbanás brutális hatásától. Védelemben élhetjük mindennapjainkat. Nem kötelező attól tartani, hogy a földgáz ára bármelyik hónapban egetverően kirobban. Ennek dacára az Aquarea hőszivattyú újratermelődő energiaforrás- egy teljes életen át megfizethető fűtést biztosít.

Panasonic Aquarea hőszivattyús rendszer telepítése minden esetben megtérül. A hagyományos fűtés költsége előreláthatóan 50 százalékkal lesz kevesebb a geotermikus fűtésnek köszönhetően. A kedvező árú fűtés mellett biztosítja a háznak a meleg vizet is. A megspórolt Forint a pénztárcánkban marad.

Az Aquarea hőszivattyú voltaképpen egy fordított konyhai hűtő. Mindannyian tudjuk, hogy a hűtőgép a lakás melegebb levegőjét hűti le. A Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúk működési elve ugyanilyen. Csak inverz módon megy végbe a művelet. Egy melegebb helyről elvonja a hőt és leadja a hidegebb helyen. Ennek a műveletnek az üzemeltetéséhez filléres áramra van szükség.

Környezetünk megóvása szempontjából is a lista tetején van a Panasonic Aquarea hőszivattyús fűtés. Gyakorlatilag semmilyen károsanyag-kibocsátás nem keletkezik. AIRTECH Hungary Kft. hőszivattyú fűtés honlapján találhatja a folytatást. Egészségünk és Földünk oltalma szemszögéből a leghasznosabb befektetés. Unokáinkra is gondoljunk, amikor a Föld kifogyóban lévő energiaforrását használjuk fűtéshez.

Panasonic Aquarea T-CAP, Levegő víz hőszivattyú
Panasonic Aquarea T-CAP, Levegő víz hőszivattyú

Kategóriák: Panasonic hőszivattyú, Aquarea hőszivattyú, Aquarea T-CAP, Aquarea, Panasonic Aquarea T-CAP

Forrás: aquarea.hu, 2016-09-14 20:53