Menü
Telefonszám
Kapcsolat

A bútorszállítás ismert hibái és a megoldás: Fuvarozás

Színvonalas költöztetés baráti tarifával. Többször kelt bosszantó körülményt, hogy a költöztetés után az ár magasabb a megbeszéltnél. Ezt örökre elfelejtheti, ha ezt a költöztető csapatot választja

Tehertaxi - Bútorszállításkor nagyon lényeges, hogy milyen állapotban kerülnek értékes eszközeink a korábbi helyéről az új otthonba. Sokan az ismerősöket kérik meg , hogy legyenek segítség a bútorszállításban. Ami gyakran számos gondhoz vezet. Azzal kezdődően, hogy a súlyos berendezések szállítása nem is olyan könnyű. Persze arra gondolunk, hogy a négy saroknál egy-egy társunk megemeli, majd leviszi és felteszi az autóra. Csakhogy az ilyesmi kezdetleges megszokások során szoktak igen csúnyán megsérülni az eszközeink. Ami egyben személyi sérüléssel járhat.

Igazából az emberi vázizomzat nem ilyen súlyok cipelésére lett kitalálva. Súlyos nyomás miatt csuklónk, gerincünk, derekunk és bokánk természetellenes terhelést kap. Ezzel szemben egy profi költöztető cég mindig hatékony eszközöket használ a komoly tárgyak költöztetéséhez. Mondjuk heveder vagy hám használatával a terhet cipelő szakképzett emberek gerincoszlopára egyenlő megterhelés jut. Gyorsan szállítanak nagy eszközöket anélkül, hogy a berendezés épségét kockáztatják.

Költöztetés Budapest, Tehertaxi: Költöztetés - gyors és hatékony költöztetés a Fővárosban és környékén
Költöztetés Budapest, Tehertaxi: Költöztetés - gyors és hatékony költöztetés a Fővárosban és környékén

Gyakran nem tudni, hogy miért olcsón számláznak a költöztető cégek. Az biztos, hogy én soha többé egyetlen bútorhoz nem fogok hozzáérni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Persze eddig én is az ismerőseimmel együtt költöztünk. Biztos ismerős, mennyire utálom, amikor a súlyos mosógép belevág a tenyerembe. A régi utálatos megtapasztalások miatt legutóbb költöztető céget hívtam. Villámgyorsan felmérték a terepet, majd mindent egyetlen sérülés nélkül elszállítottak. Költöztetés árak, költözés: a részletekért kattintson ide.

Címke: fuvarozás, költöztetés Budapest, lomtalanítás, tehertaxi, költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-08-27 10:22